Cautare

Cautarea dvs. dupa termenul copii a returnat 48 rezultate...

Metode (3)

» Origami Teatru » Jocuri de societate » Storytelling (Arta Povestirii)

Subsectiuni Metode (13)

» Exemple de procese photovoice » Cand si Unde folosim TF? » Categorii de jocuri » Animatorul socio-educativ » Origami- teatru pas cu pas » Cui povestim si de ce? » Un alt fel de Storytelling » Origami si formele sale » Ce este origami teatru? » Pentru cine? - Grupuri tinta » Limbajul grafic » Clovnerie » Pledoarie pentru jonglerie

Subsectiuni Programe (9)

» Locul tau in incubator107 » Cercetasia, de la inceput pana in prezent » Viziunea cercetasiei » Metoda scout » Ce este IMPACT? » Beneficiile programului » Cum poti beneficia de program? » Programul de descoperire a pasiunilor » Editia I (28.05.2013)

Stiri (8)

» Educatia nonformala incotro in Romania? » Fondul pentru Inovare Civica - posibila sursa finantare pentru nonformal » Spiritul nonformal sa fie cu voi » Proiect TIA 4.3 - Youth development through playing activities » Comunicat de presa inceputul proiectului O mana intinsa un suflet salvat » Zambind Invatam Nonformal (ZIN - ZEN) » Tu vrei (r)evolutie? Vino la ONGFest! » Conferinta anuala Montessori in Romania

Articole (5)

» De ce este nevoie de nonformal in educatie » Arhitectura in educatia nonformala - interviu cu Diana Catana » Nonformalii cresc si dau mai departe » Versus sau impreuna? - interviu cu Gabriela Onul » Tot o Academie. Nonformala.

Testimoniale (3)

» De la tineri adunate despre experiente... nonformalizate! » Crezi ca de noi depinde viata lor? » Amintiri din SEV - povestite in Romana de 3 voluntari internationali!

Link-uri (3)

» Andrew Wright - Storyteller » Centru de resurse origami » Storytelling - pasi si creare ebook

Video (1)

» Arvind Gupta: Cum sa faci jucarii din deseuri intr-un scop educativ

Fisiere (2)

» Jocuri » Plan de lectie protectia mediului in contextul non formal

Activitati (1)

» Mingile dansatoare