Cautare

Cautarea dvs. dupa termenul experienta a returnat 43 rezultate...

Metode (5)

» Animatie socio-educativa » Cafenea Publica » Biblioteca Vie » Teatru de Umbre » Expozitia vie

Subsectiuni Metode (15)

» Cand si Unde folosim TF? » Evaluarea Bibliotecii Vii » Cum prinde viata o piesa TF? » Categorii de jocuri » Ce trebuie sa stie o carte vie? » Animatorul socio-educativ » Selectia si pregatirea bibliotecarilor pentru Biblioteca Vie » Intalnirea de pregatire a cartilor vii » Scurt istoric » Storytelling pas cu pas » Origami- teatru pas cu pas » "Actorii" in teatrul de umbre » Expozitia vie in practica » Pasi inainte de TF » Selectia cartilor vii

Programe (2)

» Tineret in Actiune » TEDxCaleaVictorieiED

Subsectiuni Programe (2)

» Beneficiile programului » Editia I (28.05.2013)

Stiri (9)

» 7.5 milioane de Euro pentru educatia nonformala... » Educatia nonformala incotro in Romania? » In martie nonformalul merge mana in mana cu voluntariatul » Tu cum vezi comunitatea de nonformali? » Hai cu noi in promocalatoria "Tot o metoda. Nonformala." » Editie dedicata NONFORMALULUI in DILEMA VECHE » peste 20 de metode in cadrul Laboratorului de Educatie Nonformala » Intram in ritmul laboratorului » Mai multe metode decat oricand la aceasta editie a laboratorului!

Articole (3)

» Intro in lumea nonformalii.ro » Arhitectura in educatia nonformala - interviu cu Diana Catana » Tot o Academie. Nonformala.

Testimoniale (2)

» A fost o data ca niciodata - nonformalul in LABORATOR » Amintiri din SEV - povestite in Romana de 3 voluntari internationali!

Video (3)

» Dansul contemporan ca experienta nonformala » Povestea unui oras- My Iligan » Inmultire, senzorial si voluntariat cu Ioana Bere la TEDxCaleaVictorieiED

Citate (2)

» Experienta nu este ceea ce ti se intampla, ci ceea ce intelegi din ceea ce ti se intampla. » Experienta este cel mai dur profesor pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia.