Ce-i Aici: Concepte

Ce informaţii găsesc în secţiunea concepte?

Educaţia nonformală este văzută şi interpretată destul de diferit. Care, însă, de cele mai multe ori, sunt variaţiuni pe aceeaşi temă.

În aceasta secţiune încercăm să "aducem la acelaşi numitor comun" pentru a avea un limbaj comun şi o abordare similară. Astfel, aici încercăm să definim o serie de concepte de bază: caracteristici, actori, context, idei şi perspective.

Cum găsesc informaţia relevantă?

Foarte simplu: foloseşte cu încredere meniul cu 'Lista Conceptelor" din partea dreaptă a ecranului. Tot aici găsiţi şi o serie de "Ştiri, Articole sau Testimoniale" legate de educaţia nonformală.

Dacă îţi place ce vezi, nu ezita să dai "Like" (trebuie să fi logat) şi împărtăşeşti aceste lucruri pe Facebook sau Twitter (pentru asta ai butoane dedicate).

Web_TeamWork.jpg
Pot să contribui şi eu?

Sigur! Chiar te rugăm să o faci. Pentru asta este nevoie să te înregistrezi cu contul de utilizator şi să fi conectat (logat). Odată conectat ai următoarele opţiuni:
- să propui modificări la textul din secţiuni şi subsecţiuni. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe butonul "Modifică" să editezi în câmpul care se va deschide şi să dai click pe butonul "Trimite modificarile"

- să propui Ştiri, Articole sau Testimoniale. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe butonul "Propune" să editezi în câmpurile care se vor deschide şi să dai click pe butonul "Trimite propunerea". Nu uita să te asiguri că bifezi şi câmpurile relevante pentru concepte, metode sau programe (dacă este cazul pentru a se regăsi şi în meniurile acestora) şi să completezi câmpul cu "Cuvinte cheie" cu tag-urile care le consideri ca sunt cele mai relevante.

Pentru a fi publicate acestea trebuie să fie aprobate de către Admini.