Categorii de flash mob

Activitatile de ”mobbing” pot fi de mai multe tipuri, in functie de modalitatea aleasa de reprezentare:

1. flash mob
clasic - alegerea unei modalitati specifice, unei actiuni concrete, in functie de problema asupra careia se face constientizarea:2. flash choir - un flash mob atent pregatit de dinainte, modalitatea aleasa de reprezentare fiind cantecul in cor.3. flash dance / dance mob - un flash mob dansant, care presupune o coregrafie pregatita in prealabilUn alt fel de flash mob este si tipologia de ”cor al bocitorilor reformatori” (in engleza complaints choir) care presupune punerea in versuri cantate a unui text original de revolta vis a vis de lucruri fata de care ar trebui sa fie luata o atitudine la nivel de comunitate.


 
Esenta unui flash mob, indiferent de modalitatea in care el se face, ar trebui sa ramana constientizarea, fiind cel mai util instrument de masa pentru a aduce in vizor orice tip de problema sociala. Si e pacat sa adunam lumea, sa depunem eforturi in organizare, dar sa nu avem un scop pentru toata initiativa.

Cum este si acest eveniment - care a avut 3500 de participanti a fost foarte bine organizat - insa nu a avut nici o cauza...Adaugat de vlad la 08-06-2013 10:52:17
Editat de vlad la 08-06-2013 15:49:06
Iti place? Da un
Placut de 3 persoane
4081 vizualizari
TOP