Cum organizezi un flash mob?

Un flash mob ar trebui gandit si pregatit astfel incat impactul actiunii sa fie cat mai mare prin ingeniozitate, atractivitate si ... o buna planificare. Cativa pasi importanti in organizarea unui flash mob ar fi:

1. De ce faci flash mob-ul? Gandeste foarte clar scopul actiunii (asupra carui lucru vrei sa atragi atentia) si stabileste activitatea concreta (care sa fie simplu de facut si intr-un timp scurt)

2. Dupa ce ai datele cele mai importante - scopul si actiunea - stabileste exact locatia si ora fixa la care sa se intample tot ce ti-ai planificat

3. Pentru a avea un impact mare, cheama lumea la actiune! Realizeaza o campanie de promovare pentru eveniment (mijloacele social media sunt cele mai eficiente pentru astfel de actiuni, insa se poate si pe mail, daca ai o baza de date suficient de mare) pentru a il face cunoscut
NB: sa convingi lumea sa vina la activitate este cel mai greu lucru! astfel ar fi bine sa ai in vedere acest pas care este esential in organizarea flash mob-ului

4. Intra pe un site de ora exacta si invita lumea sa isi fixeze ceasul dupa acea ora. Este important ca inainte de eveniment sa le transmiti celor care vor sa participe toate informatiile necesare despre eveniment (ora, locul, actiunea)

5. La momentul actiunii, lumea ar trebui sa se comporte normal si sa nu atraga atentia. Dupa realizarea actiunii lumea ar trebui sa plece putr si simplu de parca nu s-ar fi intamplat nimic.


Informatii in plus despre cum sa organizezi un flash mob se pot gasi si aici. Cei de la How cast ne propun si un scurt film de ”cum sa organizezi un flash mob” (materiale in limba engleza)

           
View How to Smart Mob on Howcast
Adaugat de vlad la 08-06-2013 7:46:37
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
6491 vizualizari
TOP