Ce-i Aici: Programe

Ce găsesc în secţiunea programe?

Pe scurt... informaţii despre programe de educaţie nonformală gestionate de organizaţii din România şi cum puteţi să beneficiaţi de ele. Astfel dorim să demontăm mitul că educaţia nonformală este doar despre activităţi punctuale şi să arătăm că există activităţi pe termen lung, cu impact atât pentru participanţi dar şi in comunitate. Şi, de ce nu, să fie o sursă de inspiraţie pentru a dezvolta cât mai multe astfel de programe pentru o comunitate nonformală din ce în ce mai puternică.

Secţiunile cu programele prezentate sunt administrate de persoanele şi organizaţiile care gestionează respectivul program, însă este binevenită contribuţia tuturor utilizatorilor (mai multe informaţii găseşti mai jos).


Cum găsesc informaţia relevantă?

Foarte simplu: foloseşte cu încredere meniul cu 'Lista Metodelor" din partea dreaptă a ecranului. Tot aici puteţi găsi şi o serie de "Ştiri, Articole sau Testimoniale" sau "Evenimente" relevante pentru fiecare program.

Poţi să accesezi metodele ordonându-le în funcţie de interesul tău: alfabetic dar şi după cele mai noi sau cele mai accesate. În meniul principal vor fi afişate aleator trei metode sub formă de pictogramă.

community5.jpg


Dacă îţi place ce vezi, nu ezita să dai "Like" (trebuie să fi logat) şi împărtăşeşti aceste lucruri pe Facebook sau Twitter (pentru asta ai butoane dedicate).


Pot să contribui şi eu?

Sigur! Chiar te rugăm să o faci. Pentru asta este nevoie să te înregistrezi cu contul de utilizator şi să fi conectat (logat). Odată conectat ai următoarele opţiuni:
- să propui modificări la textul din secţiuni şi subsecţiuni. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe butonul "Modifică" să editezi în câmpul care se va deschide şi să dai click pe butonul "Trimite modificarile"

- să propui "Ştiri, Articole sau Testimoniale" sau "Evenimente" relevante. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe butonul "Propune" să editezi în câmpurile care se vor deschide şi să dai click pe butonul "Trimite propunerea". Nu uita să te asiguri că bifezi şi câmpurile relevante pentru concepte, metode sau programe (dacă este cazul pentru a se regăsi şi în meniurile acestora) şi să completezi câmpul cu "Cuvinte cheie" cu tag-urile care le consideri ca sunt cele mai relevante.

Pentru a fi publicate acestea trebuie să fie aprobate de către Admini.