Locul tau in incubator107

POȚI FI MEȘTER

Ești un pasionat priceput sau un priceput pasionat și vrei să devii și mai și învățându-i pe alții? Așteptăm propuneri de ateliere pentru: comunitatea noastră tânără și frumoasă, copii și străini (ateliere în limba engleză sau franceză). Atelierele pot avea o durată de cel mult o lună. Nu te da cotit şi trimite-ne propunerea ta de atelier.


POȚI FI ARTIST

* Dacă ești pasionat de fotografie sau de film – hai să îți faci mâna pe noi – în timpul atelierelor noastre poți surprinde bucuria celui care învață ceva, greșelile, grupurile, călătoriile. Hai să creștem împreună și ajută-ne să facem o arhivă a devenirii noastre.


POȚI FI UCENIC

* Vrei să fii voluntarul nostru? Anunță-ne pe mail, vino la ateliere, învață cot la cot cu noi si în ceva timp își dăm pe mână coordonarea unui atelier (bați palma cu un meșter, îl ajuți să pună cap la cap ce vrea să ne învețe, faci rost de materiale, promovezi atelierul în locuri nebănuite, ești pe fază și săritor la nocturnă și la atelier, faci fotografii și te bucuri că totul s-a terminat cu bine). Și apoi, o luăm de la capăt!


POȚI FI VESTITOR

* Dacă ai un blog, un site sau pur și simplu mulți prieteni cărora le-ar plăcea de noi – dă vestea mai departe, vorbește despre noi, despre evenimentele noastre, despre ateliere și despre spiritul incubator107.

* Dacă vii la un atelier sau îți place ideea poți să *ADOPȚI UN ATELIER* - adică să îl promovezi la tine pe facebook, să îți inviți gașca, să îl promovezi în cafeneaua ta preferată sau pe site-ul tău fetiș.


POȚI FI SUPERMAN

* Dacă ești un bun negociator, un bun conector, un bun colector și un om bun, în general – ajută-ne să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să găsim sponsorizări în natură pentru deschiderile lunare și pentru ateliere.

Adaugat de incubator107 la 17-11-2012 15:57:57
Editat de incubator107 la 17-11-2012 16:07:56
Iti place? Da un
Placut de 3 persoane
4045 vizualizari