adauga propunere

ACCEPT lanseaza proiectul You care, you share

ACCEPT lanseaza proiectul You care, you share

Asociatia ACCEPT anunta lansarea proiectului de schimb multilateral de tineri You care, you share. Acesta se desfasoara in perioada 1 februarie – 1 august 2013.

Obiectivul proiectului este de a oferi un cadru care sa sprijine schimbul de metode de educatie non-formala intre tineri activisti din domeniul drepturilor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane trans). Activitatea principala a proiectului consta intr-un schimb de tineri realizat timp de 6 zile in luna martie, in judetul Prahova.

You care, you share implica 25 de tineri din 5 tari ale Uniunii Europene: Romania – Asociatia ACCEPT (coordonator si organizatie gazda) si Italia – Gay Center , Irlanda – Youth Work, Malta – We Care si Portugalia – Rede ex aequo (organizatii partenere pentru schimbul de tineri).

Prin intermediul metodelor de educatie non-formala precum teatru forum, photovoice, jocul de rol si multe altele, participantii vor avea sansa de a face schimb de cunostinte, de idei si de practici, de a invata si de a experimenta alaturi de alti tineri. In fiecare zi o echipa de participanti dintr-o tara va prezenta celorlalti o metoda de educatie non-formala, urmand ca acestia sa o experimenteze, iar la întoarcerea in tarile lor sa o foloseasca in demersurile organizatiilor in care sunt activi.

Proiectul este realizat in cadrul programului Tineret in Actiune, actiunea 1.1 si este co-finantat de Comisia Europeana.
Relevant pentru programele: Tineret in Actiune
Tag-uri: ACCEPT, LGBT, schimb de tineri
Propus de Catalina Vieru la 05-02-2013 8:32:52
Editat de Andrei Popescu la 05-02-2013 10:48:57
Istoric ACCEPT lanseaza proiectul You care, you share Modifica ACCEPT lanseaza proiectul You care, you share
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
3020 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu