adauga propunere

Conferinta anuala Montessori in Romania

Conferinta anuala Montessori in Romania Atmosfera Montessori din România se îmbogațește la nivel național cu un nou eveniment - Conferința anuală Montessori cu titlul Copilul ca întreg ce va avea loc în data de 1 noiembrie 2015 la Hotel Caro, București.
Vă invităm alături de noi pentru a înțelege importanța mișcării în dezvoltarea copilului de la naștere până la pubertate. Invitații noștri speciali ne vor face cunoscute secretele fiecărei vârste și modul în care, noi, ca adulți, putem susține o dezvoltare a copilului armonioasă și completă, încă de la naștere.
Invitații și subiectele conferinței:
“Mișcarea, cheia dezvoltării inteligenței”
Patricia Wallner, Trainer Montessori AMI 0-3 ani
Universul fascinant al primilor ani de viață ai ființei umane, urmând un indiciu cheie – mișcarea. Ce este mișcarea, cum ajută ea copilul și cum diferă de mișcarea celorlalte viețuitoare? Cum ajunge un copil să meargă, să se joace și să lucreze cu mânuțele, să vorbească, să învețe în orice context? Mișcarea reprezintă cheia inteligenței umane, este una din funcțiile de bază ale ființei umane. Discursul va aborda mișcarea sub aspectul ei creator, plecând de la nevoia de unitate între creier și corp, o unitate care se crează în timp pentru a da naștere ființei umane.
„Armonizarea între minte și corp”
Mariana Ulita, Trainer in formare Montessori AMI 3-6 ani
Liniștit, încrezător, vivace, prezent. Să fie acesta copilul ideal sau copilul posibil? Cum canalizăm energia inepuizabilă a copilului în așa fel încât mintea să fie ajutor corpului, iar mișcarea corpului o expresie sugestivă a minții? Este această armonie doar un vis frumos al adultului despre propriul copil sau o posibilitate?
“Mintea și inima copilului se exprimă prin mișcare”
Carla Foster, Trainer Montessori AMI 6-12 ani
Aceasta este povestea Ființei umane ce sosește pe Pământ aducând cu ea câteva daruri: mintea care gândește, mâna care lucrează și inima care iubește. Copilul de 6-12 este conectat prin povești și activități în această poveste, descoperind cum Ființele Umane și-au folosit acele daruri pentru a-și satisface nevoile. Dar și acest copil are nevoie să-și folosească aceste daruri, căci sunt și ale lui. Copiii au nevoie să fie activi, iar activitatea înseamnă mișcare.
Discursul nostru ne va arăta cum istoria, geografia și biologia îi inspiră pe copii să-și folosească întreg corpul pentru a învăța și a se exprima.
Pentru detalii si inscrieri va rugam vizitati site-ul  www..montessori-evenimente.ro.
Organizator al evenimentului Asociatia pentru Dezvoltarea Educatiei Montessori in Romania în parteneriat cu Association Montessori Internationale și Institutul Montessori din Bucuresti.Propus de ADEMR la 26-10-2015 6:58:47
Editat de Andrei Popescu la 26-10-2015 7:08:58
Istoric Conferinta anuala Montessori in Romania Modifica Conferinta anuala Montessori in Romania
Iti place? Da un
Placut de 1 persoane
5413 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu